СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПРОМЯНА В УСЛОВИЯ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ с проектни предложения за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Стратегията за Водено от общностите местно развитие на СНЦ „МИГ-Елхово-Болярово” от Програма за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

ПРОЦЕДУРА ЗА ПОДБОР НА ПРОЕКТИ BG06RDNP001-19.130

ПО МЯРКА 4.2. „ИНВЕСТИЦИИ В ПРЕРАБОТКА/МАРКЕТИНГ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ“ ОТ СТРАТЕГИЯТА ЗА ВОДЕНО ОТ ОБЩНОСТИТЕ МЕСТНО РАЗВИТИЕ НА СНЦ „МИГ- ЕЛХОВО-БОЛЯРОВО”

 На основание решение на Управителния съвет на Сдружение с нестопанска цел „Местна инициативна група-Елхово-Болярово” по Протокол № 83 от 19.12.2018 г. е извършена промяна в Насоките за кандидатстване по Мярка 4.2 „Инвестиции в преработка/ маркетинг на селскостопански продукти“ за коригиране на явна техническа грешка.

Промяната се състои в корекция на съдържанието на Приложение 6а – Бизнес план от Документите за попълване към Условията за кандидатстване, в който документ е добавена информация за МИГ-Елхово – Болярово и е премахната информация, несъответстваща на процедурата.

Съобщение 4.2