МИГ Елхово-Болярово организира конференция за представяне на одобрената Стратегия

Местна инициативна група Елхово-Болярово организира конференция за представяне на одобрената Стратегия за водено от общностите местно развитие пред местната общност, местни лидери и представители на уязвими групи

Местна инициативна група – Елхово – Болярово се обръща към жителите на община Елхово и община Болярово, бенефициенти, представители на местната власт, местния бизнес, нестопанския сектор, местните институции в областта на образованието и културата и други организации с покана за участие в конференция за представяне на одобрената Стратегия за водено от общностите местно развитие пред местната общност, местни лидери и представители на уязвими групи. Конференцията ще се проведе на 14 декември 2016 г. в гр.Елхово, залата на Читалище « Развитие – 1893» – гр.Елхово от 10:00 часа.

Стратегията се изпълнява съгласно сключено Споразумение за изпълнение на Стратегия за водено от общностите местно развитие № РД 50-143 по мярка 19 „Водено от общностите местно развитие“ по Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020, Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони.