Това е архивирана версия на сайта на МИГ-Елхово от Програмен период 2007-2013 от дата 21 октомври 2016 год.

МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА – ЕЛХОВО ОРГАНИЗИРА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ И ПОСТИЖЕНИЯТА ОТ РЕАЛИЗАЦИЯТА НА СМР НА ТЕРИТОРИЯТА НА МИГ ЕЛХОВО

В края на периода на изпълнение на Стратегията за местно развитие Местна инициативна група – Елхово организира обществено обсъждане на резултатите и постиженията от реализацията на СМР на територията на МИГ Елхово и на резултатите от проучване и анализ на въздействието.

Целта на събитието е да се представят пред обществеността резултатите и постиженията от изпълнението на планираните цели и приоритети, доколко са постигнати целевите индикатори на стратегията и колко и какви проекти са финансирани чрез Местната инициативна група.

На събитието ще бъдат представени и резултатите от проведеното проучване и анализ за оценка на въздействието от изпълнението на СМР върху територията на МИГ – Елхово за периода 2012 г. – 2015 г.

МИГ – Елхово кани заинтересованите лица да се включат в общественото обсъждане.

 

Настоящата публикация е изготвена с финансовата подкрепа на Европейския съюз – Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони: „Европа инвестира в селските райони“, в изпълнение на Договор № РД50-85/13.06.2012 г. на Сдружение „Местна инициативна група – Елхово“. Отговорността за неговото съдържание е изцяло на МИГ – Елхово и по никакъв начин не може да се приема, че съдържанието на списанието отразява официално становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ПРСР.