ПРЕДСТОИ ПРОВЕЖДАНЕ НА МЛАДЕЖКО ИЗЛОЖЕНИЕ НА ДОБРИ ПРАКТИКИ И ИДЕИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ТЕРИТОРИИТЕ НА МИГ Елхово, 13-14 юни 2015 г.

banner

На 13 и 14 юни 2015 г. Местна инициативна група – Елхово организира МЛАДЕЖКО ИЗЛОЖЕНИЕ НА ДОБРИ ПРАКТИКИ И ИДЕИ ЗА РАЗВИТИЕ НА ТЕРИТОРИИТЕ, което ще бъде разположено в центъра на град Елхово, до НЧ „Развитие-1893”.

Изложението е част от дейностите по проект за междурегионално сътрудничество „Младежка ЛИДЕР мрежа в подкрепа на местното развитие  в селските райони“, който се изпълнява от координиращия партньор Местна инициативна група-Тунджа и партньорите Местна инициативна група- Елхово, Местна инициативна група Девня-Аксаково, Местна инициативна група –Средец.

Основната цел на проекта е приобщаване на младите хора – младежки организации и групи, млади фермери и предприемачи, представители на младите хора в местните власти от ЛИДЕР териториите в процесите на местното развитие за постигане на по-добро качество на живот на селските райони в Република България.

Целта на организираното от МИГ – Елхово изложение е да се популяризират и разпространят добри практики с участието на млади хора в местното развитие.

В изложението ще представят своите инициативи и идеи 30 представители: млади предприемачи, млади фермери, млади хора от местната власт и местно самоуправление, представители на младежки организации и групи от територията  на МИГ – Елхово и от териториите на останалите МИГ – партньори по проекта – Тунджа, Средец и Девня-Аксаково, както и МИГ – партньори по проекта.

Участниците ще имат възможност да представят пред местната общност своите продукти, услуги и дейности в специално изработените по проекта изложбени павилиони.

Изложението ще бъде открито на 13 юни, събота, от 10.00 ч.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Настоящата публикация се извършва с финансовата подкрепа на Европейския съюз – Европейски земеделски фонд за развитие на селските райони: „Европа инвестира в селските райони”, в изпълнение на договор № РД 50-141/21.07.2014 за предоставяне на финансова помощ по мярка 421 „Вътрешнотериториално и транснационално сътрудничество“ на ПРСР 2007-2013 с Министерство на земеделието и храните  и Държавен фонд „Земеделие” за проект  „Младежка ЛИДЕР мрежа в подкрепа на местното развитие в селските райони”. Отговорността за нейното съдържание е изцяло на МИГ – Елхово и по никакъв начин не може да се приема, че съдържанието й отразява официално становище на Европейския съюз и на Управляващия орган на ПРСР.

snc